Ηέλτιος Net

Αγαπητοί φίλοι,
Με την εξαγγελία για τη δημιουργία ενός Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών δεν αποσκοπώ στον σχηματισμό ενός κόμματος ούτε ενός οργανωμένου λαϊκού κινήματος με οργανώσεις, μέλη και ηγεσία.
Το μοναδικό μου κίνητρο είναι να βοηθήσω να δημιουργηθεί ένα κίνημα και μια ζύμωση ιδεών, ανεξάρτητα και μακριά από το υπάρχον πολιτικό-κομματικό κατεστημένο, με επίκεντρο τον ανεξάρτητο πολίτη, που αισθάνεται την ανάγκη να αντιδράσει στο σημερινό αδιέξοδο και να συμβάλει με τις όποιες δυνάμεις του στην έξοδο της πατρίδας μας από τη βαθειά κρίση στην οποία μάς οδήγησε η διεθνής κρίση του καπιταλισμού και οι εξαρτημένοι από διεθνή κέντρα εξέχοντες πολιτικοί και οικονομικοί κύκλοι μαζί με το σύνολο του πολιτικού κόσμου, που συμμετείχε ενεργητικά ή παθητικά στον κατήφορο της δημόσιας ζωής από το 1974 έως σήμερα.
Μίκης Θεοδωράκης (1-12-2010)
Share |

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α .

Ως εδώ και μη παρέκει! Εκλογές εδώ και τώρα!
Χωρίς καμιά δημοκρατική νομιμοποίηση οι Κυβερνώντες συνεχίζουν να μας σφίγγουν τη θηλιά στο λαιμό, να μας τρομοκρατούν με τις μεθόδους του "σοκ και δέος", να μας εξαθλιώνουν και  να ενδίδουν στους εκβιασμούς να γίνει  η  πατρίδα μας σε προτεκτοράτο. Με το άρθρο 7 του πολυνομοσχεδίου- εκτρώματος όλη η αμύθητη ιδιωτική περιουσία του δημοσίου και των κάθε λογής Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου (ΝΠΔΔ) μεταβιβάζεται πραξικοπηματικά και ανεπιστρεπτί στο μαύρο Ταμείο Αξιοποίησης της Περιουσίας του Δημοσίου υπέρ των κερδοσκόπων. Σήμερα η Γερμανία μας καλεί επίσημα σε παράδοση της εθνικής μας κυριαρχίας, την ίδια ώρα που η πρόεδρος του ΔΝΤ Λαγκάρντ αναγνωρίζει ότι «Οι λάθος περικοπές δαπανών θα μπορούσαν να ''στραγγαλίσουν'' τις πιθανότητες ανάκαμψης». Συνάμα μας επιβάλλουν  το Αγγλικό Δίκαιο, το οποίο ενέχει τον κίνδυνο στρατιωτικής σύγκρουσης  με τους  εισβολείς! Πού είναι ο πολιτικός πολιτισμός της Ευρώπης και η Δημοκρατία των προγόνων μας; Σε ποιό μέλλον πορευόμαστε;

Γκρεμίστε τους! πριν να ψηφίσουν τη νέα δανειακή σύμβαση και τα νέα προδοτικά μέτρα! 
Γκρεμίστε τους! πριν μας εξαφανίσουν οριστικά! 
Ώρα να λογοδοτήσουν εδώ και τώρα μπροστά στο λαό! 

ΣΠΙΘΑ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΣΠΙΘΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ