Ηέλτιος Net

Αγαπητοί φίλοι,
Με την εξαγγελία για τη δημιουργία ενός Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών δεν αποσκοπώ στον σχηματισμό ενός κόμματος ούτε ενός οργανωμένου λαϊκού κινήματος με οργανώσεις, μέλη και ηγεσία.
Το μοναδικό μου κίνητρο είναι να βοηθήσω να δημιουργηθεί ένα κίνημα και μια ζύμωση ιδεών, ανεξάρτητα και μακριά από το υπάρχον πολιτικό-κομματικό κατεστημένο, με επίκεντρο τον ανεξάρτητο πολίτη, που αισθάνεται την ανάγκη να αντιδράσει στο σημερινό αδιέξοδο και να συμβάλει με τις όποιες δυνάμεις του στην έξοδο της πατρίδας μας από τη βαθειά κρίση στην οποία μάς οδήγησε η διεθνής κρίση του καπιταλισμού και οι εξαρτημένοι από διεθνή κέντρα εξέχοντες πολιτικοί και οικονομικοί κύκλοι μαζί με το σύνολο του πολιτικού κόσμου, που συμμετείχε ενεργητικά ή παθητικά στον κατήφορο της δημόσιας ζωής από το 1974 έως σήμερα.
Μίκης Θεοδωράκης (1-12-2010)
Share |

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Ελισσάβετ Καρατζόλη- Σφαίρα



Στίχοι: Χρήστος Α. Μιχαήλ
Μουσική: Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης Δίσκος: Κλείσε τα σκούρα (Μετρονόμος 2014) Δώσε μου λίγη προσοχή κι ας μην αλλάζω χρώμα έχω τη μοίρα μου στη γη και κοινωνώ απ' το χώμα. Κάνε μου χώρο για να βγω να ανασάνω αέρα έχω καιρό ν' αναστηθώ ρίζα έχει βγάλει η σφαίρα. Κράτα την πόρτα μας γερά λυσσομανά ο χρόνος να δούμε τι θα σώσουμε αν θα' χει γέννα ο πόνος. Κάνε λιγάκι υπομονή σβήσε το φως, νυχτώνει θα βρουν οι μέρες γυρισμό ήλιο θα δει το χιόνι.

Ο Μίκης Θεοδωράκης αποκαλύπτει: Η αλήθεια για το Συμβούλιο Αρχηγών το 1992

Θα αναφερθώ στο παράδειγμα της Δυτικής Γερμανίας, η οποία έμεινε ώς το τέλος ακλόνητη στην απόφασή της να μην αναγνωρίσει την Ανατολική Γερμανία τη στιγμή που δ...
Δείτε περισσότερα


Πληροφορίες για αυτόν τον ιστότοπο

Ανάλυση του προσυμφώνου από τον καθηγητή του Συνταγματικού Δικαίου Γ. Γεραπετρίτη

Δεν αναφέρεται πουθενά ο όρος Ελληνική Μακεδονία! Δεν Υπάρχει το Erga Omnes (δεν ισχύει έναντι πάντων)!