Ηέλτιος Net

Αγαπητοί φίλοι,
Με την εξαγγελία για τη δημιουργία ενός Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών δεν αποσκοπώ στον σχηματισμό ενός κόμματος ούτε ενός οργανωμένου λαϊκού κινήματος με οργανώσεις, μέλη και ηγεσία.
Το μοναδικό μου κίνητρο είναι να βοηθήσω να δημιουργηθεί ένα κίνημα και μια ζύμωση ιδεών, ανεξάρτητα και μακριά από το υπάρχον πολιτικό-κομματικό κατεστημένο, με επίκεντρο τον ανεξάρτητο πολίτη, που αισθάνεται την ανάγκη να αντιδράσει στο σημερινό αδιέξοδο και να συμβάλει με τις όποιες δυνάμεις του στην έξοδο της πατρίδας μας από τη βαθειά κρίση στην οποία μάς οδήγησε η διεθνής κρίση του καπιταλισμού και οι εξαρτημένοι από διεθνή κέντρα εξέχοντες πολιτικοί και οικονομικοί κύκλοι μαζί με το σύνολο του πολιτικού κόσμου, που συμμετείχε ενεργητικά ή παθητικά στον κατήφορο της δημόσιας ζωής από το 1974 έως σήμερα.
Μίκης Θεοδωράκης (1-12-2010)
Share |

Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Cyprus Cultural Destruction- ΚΥΠΡΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ : Υπογράψτε Τώρα!

What We Ask



Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι.

H Κύπρος έχει 
ΑΜΕΣΗ ανάγκη τη βοήθεια όλων, όχι μόνο για να επιβιώσει οικονομικά αλλά και για να περισώσει ό,τι μπορεί από την πολιτιστική της κληρονομιά στα κατεχόμενα!  Όπως βλέπετε από το παρακάτω σημείωμα,για να παρέμβει η UNESCO χρειάζεται η συγκέντρωση  υπογραφών. Δεν είναι ώρα να σχολιαστεί η τακτική, αλλά να βοηθήσουμε να γίνει σύντομα η συζήτηση και να μη χαθεί η ευκαιρία για φέτος! 
Προωθήστε το παντού ΑΜΕΣΩΣ
παρακαλώντας να ανοίξουν τον παρακάτω σύνδεσμο και να υπογράψουν την αίτηση τάχιστα, γιατί στις 31 Μαρτίου λήγει η προθεσμία για φέτος!

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς από Κύπρο

Δημ. Δ. Τριανταφυλλόπουλος
τ. Καθηγ. Βυζαντινής Αρχαιολογίας
Πανεπιστημίου Κύπρου

http://www.cyprusculturaldestruction.com/

Δ. Κωνσταντακόπουλος

ΚΥΠΡΟΣ: Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ

''Η Κύπρος δεν έχει κανένα λόγο να ανοίξει τις τράπεζες ούτε την επόμενη Δευτέρα, ούτε τον επόμενο μήνα, αν δεν έχει στα χέρια της βιώσιμο σχέδιο για τις τράπεζές της και το κράτος της. Αν τις ανοίξει με αυτές τις παραλλαγές που συζητώνται στη Λευκωσία, το κυπριακό κράτος θα καταστραφεί και προοπτικά το αυτό θα συμβεί με τον ελληνισμό του νησιού''.

Πηγή Ινφογνώμων