Ηέλτιος Net

Αγαπητοί φίλοι,
Με την εξαγγελία για τη δημιουργία ενός Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών δεν αποσκοπώ στον σχηματισμό ενός κόμματος ούτε ενός οργανωμένου λαϊκού κινήματος με οργανώσεις, μέλη και ηγεσία.
Το μοναδικό μου κίνητρο είναι να βοηθήσω να δημιουργηθεί ένα κίνημα και μια ζύμωση ιδεών, ανεξάρτητα και μακριά από το υπάρχον πολιτικό-κομματικό κατεστημένο, με επίκεντρο τον ανεξάρτητο πολίτη, που αισθάνεται την ανάγκη να αντιδράσει στο σημερινό αδιέξοδο και να συμβάλει με τις όποιες δυνάμεις του στην έξοδο της πατρίδας μας από τη βαθειά κρίση στην οποία μάς οδήγησε η διεθνής κρίση του καπιταλισμού και οι εξαρτημένοι από διεθνή κέντρα εξέχοντες πολιτικοί και οικονομικοί κύκλοι μαζί με το σύνολο του πολιτικού κόσμου, που συμμετείχε ενεργητικά ή παθητικά στον κατήφορο της δημόσιας ζωής από το 1974 έως σήμερα.
Μίκης Θεοδωράκης (1-12-2010)
Share |

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

ΜΕΡΚΕΛ - του Μίκη Θεοδωράκη

Η καγκελάριος της Γερμανίας κ. Μέρκελ επέβλεψε με γερμανική πυγμή και συνέπεια την καταστροφή της χώρας μας από την αρχή των Μνημονίων και ιδιαίτερα μετά το 2015 έχοντας γοητεύσει και καθυποτάξει τον Αλ. Τσίπρα.
Μετά την μεγάλη πυρκαγιά ήρθε να ελέγξει τα αποκαϊδια με σκοπό να επιτύχει την περαιτέρω αξιοποίησή τους και την τελειωτική μας ερήμωση και με το βλέμμα στους υδρογονάνθρακες που σήμερα όλοι πλέον γνωρίζουν την ύπαρξη και την αξία τους που ανέρχεται σε δεκάδες τρισεκατομμύρια.
Η άσπονδη φίλη μας περιμένει την τελική μας ραγιαδοποίηση, ώστε να μην υπάρξει ούτε η παραμικρή αντίδραση από μέρους μας την ώρα της υφαρπαγής τους επ’ ωφελεία του γερμανικούς λαού που φαίνεται δεν χόρτασε ακόμα μετά το φαγοπότι της εποχής της γερμανικής κατοχής.
Αθήνα, 10.1.2019
Μίκης Θεοδωράκης
Πηγή:


MIKISTHEODORAKIS.GR
ΜΕΡΚΕΛ 10.01.2019  Η καγκελάριος της Γερμανίας κ. Μέρκελ επέβλεψε με γερμανική πυγμή και συνέπεια την καταστροφή της χώρας μας από την αρχή των Μνημονίων και ιδιαίτερα ....