Ηέλτιος Net

Αγαπητοί φίλοι,
Με την εξαγγελία για τη δημιουργία ενός Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών δεν αποσκοπώ στον σχηματισμό ενός κόμματος ούτε ενός οργανωμένου λαϊκού κινήματος με οργανώσεις, μέλη και ηγεσία.
Το μοναδικό μου κίνητρο είναι να βοηθήσω να δημιουργηθεί ένα κίνημα και μια ζύμωση ιδεών, ανεξάρτητα και μακριά από το υπάρχον πολιτικό-κομματικό κατεστημένο, με επίκεντρο τον ανεξάρτητο πολίτη, που αισθάνεται την ανάγκη να αντιδράσει στο σημερινό αδιέξοδο και να συμβάλει με τις όποιες δυνάμεις του στην έξοδο της πατρίδας μας από τη βαθειά κρίση στην οποία μάς οδήγησε η διεθνής κρίση του καπιταλισμού και οι εξαρτημένοι από διεθνή κέντρα εξέχοντες πολιτικοί και οικονομικοί κύκλοι μαζί με το σύνολο του πολιτικού κόσμου, που συμμετείχε ενεργητικά ή παθητικά στον κατήφορο της δημόσιας ζωής από το 1974 έως σήμερα.
Μίκης Θεοδωράκης (1-12-2010)

Τετάρτη, 8 Οκτωβρίου 2014

Rodney Shakespeare: Η Ελλάδα να ορίσει η ίδια τη μοίρα της. Να βγει από ...


Δημοσιεύτηκε στις 25 Οκτ 2013
Ο πολιτικός αναλυτής μιλάει στο Reuters για την Ελληνική κρίση.Υποστηρίζει πως όταν ξεκίνησε η κρίση το χρέος της Ελλάδας ήταν 120% του ΑΕΠ της και εξηγεί πως όταν το χρέος είναι πάνω από 100% τότε είναι αδύνατον να αποπληρωθεί. Δηλώνει πως μετά τα μέτρα λιτότητας (μνημόνια) το χρέος θα είναι περίπου 170%. Έχει τη γνώμη πως οι Έλληνες πρέπει να εξεγερθούν γιατί συνθλίβονται και πιστεύει πως η μόνη λύση για την Ελλάδα είναι να βγει από το ευρώ ώστε να ορίσει η ίδια τη μοίρα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: