Ηέλτιος Net

Αγαπητοί φίλοι,
Με την εξαγγελία για τη δημιουργία ενός Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών δεν αποσκοπώ στον σχηματισμό ενός κόμματος ούτε ενός οργανωμένου λαϊκού κινήματος με οργανώσεις, μέλη και ηγεσία.
Το μοναδικό μου κίνητρο είναι να βοηθήσω να δημιουργηθεί ένα κίνημα και μια ζύμωση ιδεών, ανεξάρτητα και μακριά από το υπάρχον πολιτικό-κομματικό κατεστημένο, με επίκεντρο τον ανεξάρτητο πολίτη, που αισθάνεται την ανάγκη να αντιδράσει στο σημερινό αδιέξοδο και να συμβάλει με τις όποιες δυνάμεις του στην έξοδο της πατρίδας μας από τη βαθειά κρίση στην οποία μάς οδήγησε η διεθνής κρίση του καπιταλισμού και οι εξαρτημένοι από διεθνή κέντρα εξέχοντες πολιτικοί και οικονομικοί κύκλοι μαζί με το σύνολο του πολιτικού κόσμου, που συμμετείχε ενεργητικά ή παθητικά στον κατήφορο της δημόσιας ζωής από το 1974 έως σήμερα.
Μίκης Θεοδωράκης (1-12-2010)

Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2015

ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!


Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ

Συνεχίζουμε ΕΛΛΗΝΕΣ τον άξιο δρόμο που χάραξαν οι πρόγονοί μας και η ιστορία μας!

ΟΧΙ στη συνέχιση της αποτυχημένης πολιτικής λιτότητας, η οποία για πέντε χρόνια κατέστρεψε την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό!

ΟΧΙ στη συρρίκνωση της Δημοκρατίας, του κράτους πρόνοιας και του ευρωπαϊκού δικαίου και των συνθηκών!

ΟΧΙ σε συμφωνίες οι οποίες δεν επιλύουν το πρόβλημα, αλλά εξακολουθούν να μας κρατούν  με το λουρί στο σβέρκο!

Eίμαστε αποφασισμένοι να παραμείνουμε ελεύθεροι και να αγωνιστούμε για τη δημοκρατία, την αξιοπρέπεια, το δίκαιο και πολιτιστικές αξίες στην Ευρώπη.

ΟΧΙ
ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΤΑΧΘΟΥΜΕ στους ΝΕΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΙ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΜΑΣ!
ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: