Ηέλτιος Net

Αγαπητοί φίλοι,
Με την εξαγγελία για τη δημιουργία ενός Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών δεν αποσκοπώ στον σχηματισμό ενός κόμματος ούτε ενός οργανωμένου λαϊκού κινήματος με οργανώσεις, μέλη και ηγεσία.
Το μοναδικό μου κίνητρο είναι να βοηθήσω να δημιουργηθεί ένα κίνημα και μια ζύμωση ιδεών, ανεξάρτητα και μακριά από το υπάρχον πολιτικό-κομματικό κατεστημένο, με επίκεντρο τον ανεξάρτητο πολίτη, που αισθάνεται την ανάγκη να αντιδράσει στο σημερινό αδιέξοδο και να συμβάλει με τις όποιες δυνάμεις του στην έξοδο της πατρίδας μας από τη βαθειά κρίση στην οποία μάς οδήγησε η διεθνής κρίση του καπιταλισμού και οι εξαρτημένοι από διεθνή κέντρα εξέχοντες πολιτικοί και οικονομικοί κύκλοι μαζί με το σύνολο του πολιτικού κόσμου, που συμμετείχε ενεργητικά ή παθητικά στον κατήφορο της δημόσιας ζωής από το 1974 έως σήμερα.
Μίκης Θεοδωράκης (1-12-2010)

Κυριακή, 8 Νοεμβρίου 2015

Μικης Θεοδωράκης -Οι Στίχοι Αυτοί (Γερμανία 1970)

8/11 Σήμερα εκτός από τις ευχές μας που στέλνουμε όλοι στον αγαπημένο μας Μίκη να θυμηθούμε : το 1976 τέτοια μέρα στο Μενίδι γίνεται η πρώτη ερμηνεία του κύκλου ΜΠΑΛΑΝΤΕΣ σε ποίηση του Μανόλη Αναγνωστάκη.ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΥΝΘΕΤΗΣ. Εδώ μια σπάνια ηχογράφηση από το 1970 στη Γερμανία
https://youtu.be/FGU1v_VHMRM

Δεν υπάρχουν σχόλια: