Ηέλτιος Net

Αγαπητοί φίλοι,
Με την εξαγγελία για τη δημιουργία ενός Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών δεν αποσκοπώ στον σχηματισμό ενός κόμματος ούτε ενός οργανωμένου λαϊκού κινήματος με οργανώσεις, μέλη και ηγεσία.
Το μοναδικό μου κίνητρο είναι να βοηθήσω να δημιουργηθεί ένα κίνημα και μια ζύμωση ιδεών, ανεξάρτητα και μακριά από το υπάρχον πολιτικό-κομματικό κατεστημένο, με επίκεντρο τον ανεξάρτητο πολίτη, που αισθάνεται την ανάγκη να αντιδράσει στο σημερινό αδιέξοδο και να συμβάλει με τις όποιες δυνάμεις του στην έξοδο της πατρίδας μας από τη βαθειά κρίση στην οποία μάς οδήγησε η διεθνής κρίση του καπιταλισμού και οι εξαρτημένοι από διεθνή κέντρα εξέχοντες πολιτικοί και οικονομικοί κύκλοι μαζί με το σύνολο του πολιτικού κόσμου, που συμμετείχε ενεργητικά ή παθητικά στον κατήφορο της δημόσιας ζωής από το 1974 έως σήμερα.
Μίκης Θεοδωράκης (1-12-2010)

Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2015

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ: Έλληνα σήκω, υπερασπίσου τη ζωή των παιδιών σου… Η...

Διάβασε εδώ: http://pitsirikidotnet.gr/2015/11/%κντ.
Ένας ολόκληρος λαός παρακολουθεί το σίριαλ «η διάσωση τη Ελλάδας» με τα χέρια σταυρωμένα – Η χώρα οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στο γκρεμό και οι…
PITSIRIKIDOTNET.GR
Αρέσει στον το πιτσιρίκι.
Σχόλια
Costas Tsiantis Τη συνθετότητα των (πλανητικής διάστασης πλέον) προβλημάτων είναι δυνατόν να την αντιμετωπίσει μόνο μια ισάξια με τα προβλήματα και έντιμη ηγεσία, η οποία συστηματικά έχει αποκλειστεί απ' το παιχνίδι. Τα άρθρα-video που δημοσιεύτηκαν σήμερα (κκ. Νιάρχου, Μάζη, Ηφαιστου, Καρμπελιά κλπ) και άλλοτε εδώ (μελέτες και προτάσεις οικονομολόγων, πολιτικών επιστημόνων, συγγραφέων, στοχαστών και ανθρώπων της τέχνης)  καθώς και τα δικά σας, μας δίνουν ενδεικτικά το μέγεθος και την ποιότητα της ηγεσίας που χρειαζόμαστε για την επιβίωση του λαού και τους έθνους. Αν ο λαός δεν πεισθεί για την ύπαρξη λύσης κι αν η ζητούμενη ηγεσία δεν μπορεί να πείσει για την ικανότητα αλλά και την εντιμότητά της, τότε θα συνεχίσει η σπείρα του θανάτου να κατατρώει τήν ύπαρξή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: