Ηέλτιος Net

Αγαπητοί φίλοι,
Με την εξαγγελία για τη δημιουργία ενός Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών δεν αποσκοπώ στον σχηματισμό ενός κόμματος ούτε ενός οργανωμένου λαϊκού κινήματος με οργανώσεις, μέλη και ηγεσία.
Το μοναδικό μου κίνητρο είναι να βοηθήσω να δημιουργηθεί ένα κίνημα και μια ζύμωση ιδεών, ανεξάρτητα και μακριά από το υπάρχον πολιτικό-κομματικό κατεστημένο, με επίκεντρο τον ανεξάρτητο πολίτη, που αισθάνεται την ανάγκη να αντιδράσει στο σημερινό αδιέξοδο και να συμβάλει με τις όποιες δυνάμεις του στην έξοδο της πατρίδας μας από τη βαθειά κρίση στην οποία μάς οδήγησε η διεθνής κρίση του καπιταλισμού και οι εξαρτημένοι από διεθνή κέντρα εξέχοντες πολιτικοί και οικονομικοί κύκλοι μαζί με το σύνολο του πολιτικού κόσμου, που συμμετείχε ενεργητικά ή παθητικά στον κατήφορο της δημόσιας ζωής από το 1974 έως σήμερα.
Μίκης Θεοδωράκης (1-12-2010)

Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017

'Το Πανεπιστήμιο του Σάσεξ ανακήρυξε τον Γιάνη Βαρουφάκη Επίτιμο Διδάκτορα του Σάσεξ τιμώντας τον ...

Ο Γιάνης Βαρουφάκης ,πριν την απονομή τιμητικού διδακτορικού διπλώματος από το Πανεπιστήμιο του Σάσσεξ, εξηγεί πως μπορεί να ωφεληθεί η πολιτική από τον ακαδημαϊκό τρόπο σκέψης.
Το Πανεπιστήμιο του Σάσεξ ανακήρυξε τον Γιάνη Βαρουφάκη Επίτιμο Διδάκτορα του Σάσεξ…
DIEM25.ORG
Σχόλια
Costas Tsiantis ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΜΕ ΣΥΝΑΠΟΙΚΟΙ ; ΓΙΑΤΙ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ; ΠΩΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΠΑΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ; ΔΙΑΒΑΖΩ: ''Το Πανεπιστήμιο του Σάσεξ ανακήρυξε τον Γιάνη Βαρουφάκη Επίτιμο Διδάκτορα του Σάσεξ τιμώντας τον για την προσφορά του στην κατανόηση της παγκόσμιας οικονομίας, τον γνήσιο διεθνισμό του, την ριζοσπαστική σκέψη του και την παρρησία με την οποία υπερασπίζεται τις πολιτικές και του οικονομικές αντιλήψεις''. ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑΝΗ!
Manage
Costas Tsiantis ''ΜΙΛΟΥΣΕΣ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΓΕΛΟΥΣΑΝ''. Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ. https://www.youtube.com/watch?v=guj51vpu1lM

Δεν υπάρχουν σχόλια: