Ηέλτιος Net

Αγαπητοί φίλοι,
Με την εξαγγελία για τη δημιουργία ενός Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών δεν αποσκοπώ στον σχηματισμό ενός κόμματος ούτε ενός οργανωμένου λαϊκού κινήματος με οργανώσεις, μέλη και ηγεσία.
Το μοναδικό μου κίνητρο είναι να βοηθήσω να δημιουργηθεί ένα κίνημα και μια ζύμωση ιδεών, ανεξάρτητα και μακριά από το υπάρχον πολιτικό-κομματικό κατεστημένο, με επίκεντρο τον ανεξάρτητο πολίτη, που αισθάνεται την ανάγκη να αντιδράσει στο σημερινό αδιέξοδο και να συμβάλει με τις όποιες δυνάμεις του στην έξοδο της πατρίδας μας από τη βαθειά κρίση στην οποία μάς οδήγησε η διεθνής κρίση του καπιταλισμού και οι εξαρτημένοι από διεθνή κέντρα εξέχοντες πολιτικοί και οικονομικοί κύκλοι μαζί με το σύνολο του πολιτικού κόσμου, που συμμετείχε ενεργητικά ή παθητικά στον κατήφορο της δημόσιας ζωής από το 1974 έως σήμερα.
Μίκης Θεοδωράκης (1-12-2010)

Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017

Συνέντευξη του συνιδρυτή του DiEM25 Γιάνη Βαρουφάκη στο Reader.gr

Συνέντευξη του συνιδρυτή του DiEM25 Γιάνη Βαρουφάκη στο Reader.gr: Από τα πανεπιστημιακά έδρανα στον υπουργικό θώκο και από τον ΣΥΡΙΖΑ στο DiEM25. Από τις προθήκες των βιβλιοπωλείων τώρα και.. ταινία διά χειρός Γαβρά. Αν αυτά αφορούσαν άλλον και όχι εσάς, στο άκουσμά τους πως …

Δεν υπάρχουν σχόλια: