Ηέλτιος Net

Αγαπητοί φίλοι,
Με την εξαγγελία για τη δημιουργία ενός Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών δεν αποσκοπώ στον σχηματισμό ενός κόμματος ούτε ενός οργανωμένου λαϊκού κινήματος με οργανώσεις, μέλη και ηγεσία.
Το μοναδικό μου κίνητρο είναι να βοηθήσω να δημιουργηθεί ένα κίνημα και μια ζύμωση ιδεών, ανεξάρτητα και μακριά από το υπάρχον πολιτικό-κομματικό κατεστημένο, με επίκεντρο τον ανεξάρτητο πολίτη, που αισθάνεται την ανάγκη να αντιδράσει στο σημερινό αδιέξοδο και να συμβάλει με τις όποιες δυνάμεις του στην έξοδο της πατρίδας μας από τη βαθειά κρίση στην οποία μάς οδήγησε η διεθνής κρίση του καπιταλισμού και οι εξαρτημένοι από διεθνή κέντρα εξέχοντες πολιτικοί και οικονομικοί κύκλοι μαζί με το σύνολο του πολιτικού κόσμου, που συμμετείχε ενεργητικά ή παθητικά στον κατήφορο της δημόσιας ζωής από το 1974 έως σήμερα.
Μίκης Θεοδωράκης (1-12-2010)

Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2018

ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: «ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ». «ΠΟΙΟ;». «ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ».

«ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ». «ΠΟΙΟ;». «ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ».
''Για το πάντοτε άγρυπνο και κυρίαρχο ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΣΥΝΗΣ ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ να προβάλει και τελικά να επιβάλει την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ αντιμετώπιση αυτού του τόσο κρίσιμου εθνικού προβλήματος για το οποίο ήσαν υπεύθυνες όλες οι κυβερνήσεις από το 1944 έως σήμερα''. ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ
Της Δικαιοσύνης Ήλιε Νοητέ - Μίκης Θεοδωράκης Στίχοι:…
YOUTUBE.COM

Δεν υπάρχουν σχόλια: