Ηέλτιος Net

Αγαπητοί φίλοι,
Με την εξαγγελία για τη δημιουργία ενός Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών δεν αποσκοπώ στον σχηματισμό ενός κόμματος ούτε ενός οργανωμένου λαϊκού κινήματος με οργανώσεις, μέλη και ηγεσία.
Το μοναδικό μου κίνητρο είναι να βοηθήσω να δημιουργηθεί ένα κίνημα και μια ζύμωση ιδεών, ανεξάρτητα και μακριά από το υπάρχον πολιτικό-κομματικό κατεστημένο, με επίκεντρο τον ανεξάρτητο πολίτη, που αισθάνεται την ανάγκη να αντιδράσει στο σημερινό αδιέξοδο και να συμβάλει με τις όποιες δυνάμεις του στην έξοδο της πατρίδας μας από τη βαθειά κρίση στην οποία μάς οδήγησε η διεθνής κρίση του καπιταλισμού και οι εξαρτημένοι από διεθνή κέντρα εξέχοντες πολιτικοί και οικονομικοί κύκλοι μαζί με το σύνολο του πολιτικού κόσμου, που συμμετείχε ενεργητικά ή παθητικά στον κατήφορο της δημόσιας ζωής από το 1974 έως σήμερα.
Μίκης Θεοδωράκης (1-12-2010)

Δευτέρα, 5 Φεβρουαρίου 2018

Στ . Λυγερός : Λάθος προσέγγιση στο Συλλαλητήριο – Το μήνυμα των Πολιτών, ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ:

ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ: ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΤΟ 2015, ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΤΟΝ ΙΟΥΛΟ ΤΟΥ 2015, ΜΕ ΤΟ 62%, ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ
Για λάθος προσέγγιση στο συλλαλητήριο της Αθήνας με…
YOUTUBE.COM

Δεν υπάρχουν σχόλια: